Inkassobolag - Bäst information om Inkassobolag
Inkassobolag - European Factoring Exchange AB

Inkassobolag  i  hjälp med inkasso hos European Factoring Exchange AB

I Stockholm finns det 35 inkassobolag eller företag som kan hjälpa er med inkassoärenden varav European Factoring Exchange AB är en av dem. Då både pris och typar av tjänster kan variera mellan bolagen som håller på med inkasso och därför kan det vara klokt att kolla med andra inkassobolag i Stockholm eller i Stockholms län på vilket sätt de arbetar.


Innan ni söker upp inkassobolaget bör ni veta vilken typ av stöd med inkasso ni behöver. Vill ni belåna eller sälja fakturor eller har ni fått felaktiga krav från något inkassoföretag? En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från de olika inkassobolagen eller andra företag som arbetar med inkasso. Då det förekommer många inkassobolag, inkassoföretag eller firmor som kan stöta dig med inkassofrågor på Stockholm liknande European Factoring Exchange AB kan det vara bra att höra av sig till flera men börja alltid kolla med European Factoring Exchange AB först.
Bäst är att kontakta European Factoring Exchange AB för att diskutera inkassoärenden från ett inkassobolag på följande sätt:


European Factoring Exchange AB

Tyskbagargatan 7

114 43 Stockholm