Inkassobolag - Bäst information om Inkassobolag
Inkassobolag - Capital Inkasso Sverige AB

Inkassobolag  i  hjälp med inkasso hos Capital Inkasso Sverige AB

I Stockholm finns det 35 inkassobolag eller företag som kan hjälpa er med inkassoärenden varav Capital Inkasso Sverige AB är en av dem. Då både pris och typar av tjänster kan variera mellan bolagen som håller på med inkasso och därför kan det vara klokt att kolla med andra inkassobolag i Stockholm eller i Stockholms län på vilket sätt de arbetar.


Innan ni söker upp inkassobolaget bör ni veta vilken typ av stöd med inkasso ni behöver. Vill ni belåna eller sälja fakturor eller har ni fått felaktiga krav från något inkassoföretag? En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från de olika inkassobolagen eller andra företag som arbetar med inkasso. Då det förekommer många inkassobolag, inkassoföretag eller firmor som kan stöta dig med inkassofrågor på Stockholm liknande Capital Inkasso Sverige AB kan det vara bra att höra av sig till flera men börja alltid kolla med Capital Inkasso Sverige AB först.
Bäst är att kontakta Capital Inkasso Sverige AB för att diskutera inkassoärenden från ett inkassobolag på följande sätt:


Capital Inkasso Sverige AB

Brännkyrkagatan 10B

118 20 Stockholm